¿La vida es sueño? o #Gwenismürfila

CIA. Les Llibertàries

DURADA:  80 min.
Del 22.05.19 al 02.06.19

Espectacle en català i castellà

¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?
¿ La vida es sueño?

La vida es somni i les xarxes socials també.

La Cia. Les Llibertàries es crea l’any 2013 per estrenar l’espectacle Llibert del qual agafa el seu nom. S’estrena el 20 de novembre del 2013 al Teatre Almeria de Barcelona i comença un llarg recorregut: a l’abril del 2014 es reestrena a Barcelona a la Biblioteca de Catalunya sota l’aixopluc de La Perla 29 i a l’octubre del 2015 fa temporada al Teatro de La Abadía de Madrid. Del 2014 al 2016 realitza gira per Catalunya i Espanya. Llibert rep diversos guardons i l’aplaudiment de crítica i públic: el Premi Crítica Serra d’Or de Teatre al millor muntatge teatral del 2014; 2 Premis Butaca 2014 al millor Muntatge de Petit Format i al millor Text Teatral i la nominació a millor Actriu Protagonista per a Gemma Brió; i és finalista als Premios Max 2015 en les categories de Espectáculo Revelación i Autoría Revelación.

Amb ¿La vida es sueño? o #Gwenismürfila, la Les Llibertàries cerquen una obra de creació filosòfico-còmica sobre la postveritat.

Com bé diu la sinopsis, l’assaig era a les deu i la Mar no arriba, esperem... La Mar és una de les actrius de la companyia, bé, en realitat és cantant i realitzadora o realitzadora i cantant... és igual, esperem. Assagem “¿La vida es sueño?” però no la de Calderón de la Barca, o potser sí, de fet és una obra de creació sobre la postveritat a partir de “La vida es sueño” de Calderón. La Mar encara no ha arribat, és estrany, potser li ha passat alguna cosa, envia-li un WhatsApp, mira el seu Facebook, el Twitter, Instagram... No contesta, potser s’ha adormit? Però les xarxes socials no dormen i podem saber-ho tot d’ella, el que li ha passat i més... però és veritat? O només son conjectures, teories i hipòtesis? o potser és que “toda la vida es sueño y los sueños, sueños son”.

Dramatúrgia: Norbert Martínez i Gemma Brió a partir del procés de creació de la Cia. Les Llibertàries
Direcció: Norbert Martínez
Actrius: Tàtels Pérez i Gemma Brió
Tècnic/actor: Enric Alarcón
Audiovisuals: Mar Orfila
Espai sonor: Ramon Ciércoles
Disseny d’il·luminació: Enric Alarcón
Escenografia i vestuari: Cia. Les Llibertàries

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR