pop up ×

#LIFESPOILER

Finalitzat
DURADA:  75 min
Del 09.10.19 al 03.11.19

COMPRAR

Espectacle en català

Direcció:
Marc Angelet
Alejo Levis

Repartiment:
Sergio Matamala
Cintia Ballbé 
Alba Ribas 

Autor:
Marc Angelet
Alejo Levis

Escenografia:
Closca Turla
Sergi Corbera

Il·luminació:
Xavi Gardés

Assesssorament màgia: Sergi Armentano

Assessorament moviment: Michalis Aristidou

So:
Alejo Levis
Xavi Gardés

Vestuari:
Iztok Hrga

Música original:
Àlex Torio

Fotografia:
Roser Blanch

Producció:
Flyhard Produccions S.L.

Producció executiva:
Roser Blanch
Clara Cols
Sergio Matamala

LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE
LIFE

ARRIBA A LA SALA VERSUS GLÒRIES UN DELS ÈXITS DE LA TEMPORADA 17/18 DE LA SALA FLYHARD

Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Que el destí, tal com ens el van explicar, no és un conte o un recurs dramàtic en les tragèdies gregues, sinó una realitat absoluta, científica, matemàtica? Com afectaria el nostre dia a dia? Les nostres relacions? les nostres creences més íntimes? Aquest és el joc. Un joc al qual s'enfronten un parell de personatges. Una primera cita del que ja saben segur que serà una futura vida en comú. Però, podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem?

  

_______________________________________________________________________________

LA CRÍTICA HA DIT

#LIFESPOILER: “El text, entre drama i comèdia, convida el públic a muntar un puzle, i té en el personatge de Vicky Luengo -estupenda com Bruna Cusí i Sergio Matamala- l’encant de qui sucumbeix a l’enamorament”

Juan Carlos Olivares - TIME OUT

“Una història d’amor poc convencional, amb un potent joc de sons i llums, que farà les delícies dels amants de la ciència-ficció” 

Mireia izard - REVISTA BUTXACA

"Un guió complicadíssim pero mil·limètric en el qual tot quadra malgrat l'embolic; una ambientació fantàstica en què sembla que estiguem dins d'una pel·lícula; els genials i enginyosos efectes especials; el sentit de l'humor encaixat amb precisió; i unes interpretacions molt convincents."

Pep Barbany  RECOMANA.CAT

"Tot plegat conflueix en un equilibri perfecte i harmoniós. Aquesta és una obra ideal per indagar en el grau de determinisme i llibertat de les nostres vides."

David Bueno NÚVOL

“A La Flyhard, no te n’adones i ja ets dins; quan en surts, en canvi, ja ets un altre. Assistiu a la transformació, a la vostra transformació.”

Xavi Pijoan - TEATRE BARCELONA 

“#LifeSpoiler es una de las mejores obras que hemos visto en la FlyHard en años. No sólo a nivel dramatúrgico, que también, los actores están de lujo.”- 

BUTAQUES I SOMNIS 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR