ATURA

Ballet de Barcelona

Finalitzat
DURADA:  50 min
Del 09.12.20 al 23.12.20 | 20:00 h

COMPRAR 

PROGRAMA DE MÀ

Intèrprets: Estela Coll, Anibal Caballero i Giuliana Restivo Direcció Escènica: Carlos Renedo

Direcció Artística: Chase Johnsey

Directora Associada: Carolina Masjuan

Producció: Silvia Fiestas Música: Adolphe Adams, Gustavo Santaolalla, Amon Tobim, Jim Dooley, Mysterious

Coreografies: Estela Coll, Anibal Caballero i Giuliana Restivo

Disseny Vestuari: Els intèrprets junt amb Carlos Renedo i IVORI

Dissenyador d’Il·luminació: Sergio Gracia Vídeo: Albert Renedo

Regidors: Marc Berraondo i Silvia Valls

DANSA DE PROXIMITAT A CÀRREC DEL BALLET DE BARCELONA

ATU?? és una peça que ha sorgit de la necessitat d'expressar el sentiment de buit de l’artista quan forçosament deixa de ballar per una lesió, coincidint a més a més amb una realitat social causada per la pandèmia mundial de la Covid-19. Una captivant història verídica on els tres protagonistes, connectats entre si a través de la dansa, obren els seus cors per compartir les seves incerteses, dubtes i inclús pors. Recordant quines van ser les seves últimes actuacions a escenari abans del confinament, arriben a posar-se cadascun a la pell de tres conceptes: la lesió, l’artista qui la pateix i la solidaritat.

Així doncs, al llarg de la peça aquests rols interactuen entre ells en una lluita enrevessada de la qual, finalment, n'obtenen un sentit. La lluita té la seva recompensa: el creixement. Ens fa més forts, ens fa més savis, més valents. Davant d’un futur incert, serem capaços de viure amb esperança aquest present. El Ballet de Barcelona és la companyia de dansa clàssica i contemporània de Catalunya. Fundada sobre principis ètics estrictes, els seus directors Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), han creat una companyia sota condicions empresarials modernes i basada en una gestió ètica. Tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi grans companyies com Les Ballets de Trockadero de Monte Carlo, l'English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York, han aconseguit establir, junt amb la directora associada Carolina Masjuan, la companyia que el país necessitava, sent aquesta un referent internacional amb ballarins de més de 20 nacionalitats.
El Ballet de Barcelona es caracteritza per ser una companyia professional lliure d'expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica i de gènere, practicant tracte just, transparència, i igualtat de gènere, inclosa la igualtat salarial i la inclusivitat, donant oportunitat a artistes que han experimentat privació de llibertat.

Dimecres
09
des
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimecres
16
des
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimecres
23
des
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat