LA CELESTINA

COMPRAR
Des de
10 €
DURADA:  70 minuts
Del 17.01.19 al 27.01.19

Entrada Promocional 14€ i 12€

ESPECTACLE EN CASTELLÀ

La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina
La Celestina

En l'extensa trajectòria de la companyia Bambalina Teatre Practicable no resulta difícil encaixar un espectacle a partir de la Celestina de Fernando de Rojas. En el seu repertori s'han anat alternant al llarg dels anys moltes obres d'autors clàssics: Quixot, Cyrano de Bergerac, Ubú, Història del Soldat, Carmen i El geperut de Notre Dóna'm, entre altres; havent-se consolidat aquesta línia de treball com una qualitat artística que identifica i prestigia a la companyia. 

En aquesta ocasió i atès un context teatral i d'exhibició en crisi hem volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de "Calisto i Melibea". Encara que el desafiament comprèn també l'adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d'un muntatge que pretén acostar els valors d'una de les obres fonamentals de la nostra literatura a la sensibilitat del públic actual. Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d'objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l'itinerari artístic de Bambalina. 

El propòsit principal del muntatge és proporcionar al públic l'oportunitat de penetrar en les entranyes d'aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment, depassant així la perspectiva més distanciada i intel·lectual que emana de la lectura de l'obra. Bambalina Teatre Practicable.

Diumenge
20
gen
12:00 h
 
Des de
10 €
18:00 h
 
Des de
12 €
Dijous
24
gen
20:30 h
 
Des de
12 €
Divendres
25
gen
20:30 h
 
Des de
12 €
Dissabte
26
gen
20:30 h
 
Des de
12 €
No hi ha elements
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR