Momo Cortés

Tributo a Queen

Finalitzat
DURADA:  80 min
Diumenge 25 d'abril | 12:30 h

COMPRAR   

**Si vas venir al concert de Momo de dimarts 20 d'abril, tenim un codi descompte per a tu. Envia un mail amb les teves entrades del dimarts a premsa@salaversusglories.cat i te'l fem arribar!

“Momo tiene una descarada calidad, no conoce el miedo y canta como el diablo. A Freddie le hubiera encantado”. ( Brian May)

La dilatada carrera musical de Momo Cortés comença al 1997 en diferents bandes fins que al 1999 li arriba una gran oportunitat cantant en el disc de M-Clan “Sin Enchufe . Arran d'aquest disc sorgiria una contínua col·laboració amb el grup que durarà més de dos anys, participant en nombrosos concerts per tota Espanya i fins i tot en el posterior disc d'estudi del grup, “Defectos Personales”. Paral·lelament va ser cantant solista amb les seves germanes Susana i Eva de la coneguda orquestra Alcatraz , al costat d'altres col·laboracions amb grups com La Tercera República, Los Lunes que quedan, i fins i tot amb artistes de la talla d'Alejo Stivel.

Però en la carrera particular de Momo hi ha diversos punts d'inflexió: dins del món de la publicitat posant la veu a la cançó de l'anunci de Coca-Cola (Veo una vida nueva), i la seva participació en el musical “Queen: We Will Rock You” , una passió per la llegendaria banda anglesa que conjuntament amb la seva formació, els ha catapultat com el millor grup a nivell nacional de tribut a Queen. Una distinció agermanada pel gran Brian May “Momo tiene una descarada calidad, no conoce el miedo y canta como el diablo. A Freddie le hubiera encantado”.

Després de complir el seu somni amb Queen, Momo va participar en “Judes, el Musical” i “Fama”, en el qual també va participar la seva germana Eva María.

Al setembre de 2006 edita el seu primer disc amb el segell de “Tarambana Espectacles, S.L.”, compost i produït gairebé íntegrament per ell mateix. Per a aquest debut discogràfic compta amb la col·laboració de Brian May, qui no va dubtar d'exercir de padrí gravant un solo en exclusiva en el tema “Tanto amor no es bueno”.

En 2008, interpreta el paper de Moha de l'espectacle “Què el nou musical” creat per Alex Mañas, Angel Llacer i Manu Guix en el Teatre Coliseum de Barcelona, treball que li va valer una nominació com a millor actor de repartiment en la 3a edició dels Premis Gran Via.

En aquest any també va ser nominat com a millor vocalista en la 1a Edició dels Premis de la Música.

En 2009, Edita el seu primer DVD en directe amb el seu espectacle “Tribut a Queen” gravat a la Sala Bikini de Barcelona.

En 2012 edita el seu 2n àlbum Gritaré tu nombre” produït per Alejo Stivel i Momo Cortés. Rock Alternatiu, pop contundent, històries honestes i un so brillant.

Actualment continua el seu personal Tribut a Queen amb concerts emblemàtics com al Festival dels Jardins de Pedralbes o al Stage Live a Bilbao.

Per aquesta ocasió, Momo arriba a la Sala Versus Glòries en solitari amb les coristes de la banda amb un eclèptic i espectacular repertori de rock, pop i temes de "Queen".