La Grieta, entre animales salvajes

Millor Autoria Teatral als IV Premios Lorca del Teatro Andaluz

Finalitzat
DURADA:  75 minuts
Del 28.04.21 al 23.05.21

COMPRAR

Un text de Gracia Morales i Juan Alberto Salvatierra

Direcció: Concha Milla

Repartiment: Cristina Serrano, Rafa Delacroix i Javier López

Assessoria de moviment: Georgina Latre

Escenografia i vestuari: Noemí Costa

Disseny de llums: Quim Algora

Espai sonor i composició musical: Albert Martí

Fotografies: Sara Curina

Vídeos: Manel Arévalo

Producció: Cia La Simone

Companyia resident 2020-21

La grieta, entre animales salvajes és un thriller teatral construït de salts temporals que sacsegen el públic i el porta a viatjar entre les bifurcacions que s'obren quan et trobes a un punt crític on has de prendre un camí o un altre. Una reflexió al límit sobre la crueltat i l'afany de supervivència que defineixen el comportament de la societat actual. De tots nosaltres.

L'obra es va estrenar a Granada l'any 2015 per la companyia Remiendo Teatro aconseguint, el 2016, el guardó a la Millor Autoria Teatral als IV Premios Lorca del Teatro Andaluz.

SINOPSI

La Lucía, el Nico i el Tomás han decidit anar-se'n de cap de setmana a una casa rural aïllada i envoltada d'arbres i muntanyes. Els tres són grans amics, d'aquestes amistats que gairebé es consideren família, i no veuen el moment de desconnectar de l'estrès de la ciutat, allunyar-se de les seves feines precàries i gaudir en companyia dels altres.

La casa és, amb la llum del dia, un lloc totalment idíl·lic i lluminós però això canvia quan comença a fer-se fosc. A mesura que va arribant la nit es va convertint en un lloc inhòspit, insegur, capaç de treure l'egoisme, la ràbia i el costat més obscur de cadascú d'ells. Potser els animals salvatges no hi són només a l'exterior...

LA SIMONE

Companyia resident 2020-21

Cia La Simone neix l'any 2018 amb la inquietud de fer un teatre amb el qual ens puguem identificar, tot plantejant propostes que parlin i reflexionin de com són de difícils això que anomenem les relacions humanes. I per fer el que volem, el que ens agrada, com volem i com ens agrada. Un teatre en el qual es plantegin preguntes que, potser, no tenen resposta o que, inclús, ens generin més preguntes. Perquè creiem que, de vegades, les preguntes són més importants que les respostes.

La grieta, entre animales salvajes és la segona obra com a companyia.

Dimecres
28
abr
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dijous
29
abr
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Divendres
30
abr
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
01
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
02
mai
18:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
No hi ha elements