In the real world dance jam

Alex Serra & Totidub amb Kampai Dance Co. i Aina Lanas

Finalitzat
Del 04.05.21 al 18.05.21 | 20:00 h

COMPRAR

Dansa i música de proximitat

Música:

Alex Serra & Totidub

Dansa:

Kenya Sauer, Pau Arnal, Aina Lanas, Irene Baeza, Manel Cabeza i Guillem Ripoll

La peça pren el nom de l'àlbum debut del músic Alex Serra, ¨In the Real World¨ i neix d'un inspirador viatge iniciàtic de quatre anys per a Llatinoamèrica i Sud-àfrica, on connecta amb artistes de diferents arrels musicals que impregnen el seu so d'una energia singular i regeneradora.

A la tornada del seu viatge va contactar amb el productor Toti Arimany (Totidub) i, tancats durant un any en un casalot reconvertit en laboratori musical, van combinar junts els ambients naturals de gravacions que Serra havia capturat en el seu viatge, entrellaçant-los amb "beats" electrònics de ritmes afro-llatins, guitarres soul i africanes, i un exquisit ús de textures i efectes dub, donant forma al disc.

Les seves cançons descriuen aquest despertar a un nou món, que l'artista planteja com més "real", que permet viatjar a un lloc més profund, a un lloc on el temps s'atura i on podem reconèixer alguna cosa misteriosa i sagrada que connecta a tots els éssers humans. La seva veu, suaument poderosa, ens condueix a un estat d'introspecció i "trance".

L´espectacle, estrenat al festival Hop, té forma de viatge iniciàtic i convida a transcendir els límits de l'espai-temps. Una combinació hipnòtica de música i dansa que respira una intimitat pròpia d'un ritual. Una cerimònia on els sons i el moviment transporten a l'oient a un espai on pot relaxar-se i deixar volar la imaginació.

La col·laboració amb el col·lectiu de dansa Kampai i amb la ballarina Aina Lanas, obre un nova dimensió als seus concerts que, en aquesta peça, es tradueix en un la creació d´un espai de diàleg i experimentació artística amb un duo de ballarins diferent a cadascun dels 3 dies que es representarà, fent que cada dia sigui únic. Els ballarins escullen les cançons que volen ballar i els músics proposen moments d’improvisació sonora als ballarins. Tot plegat és una invitació a la creació lliure des del cor, a la celebració de la vida i a l'exploració sense límits. Sentiment pur.

Dimarts
04
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimarts
11
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimarts
18
mai
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat