Pols de diamant

Amb Dafnis Balduz i Albert Salazar

Finalitzat
Del dc. 18.10.23 al dg. 19.11.23
Durada: 80 min

Aconsegueix un descompte comprant els nostres ➡️ ABONAMENTS

COMPRAR    

Espectacle recomanat a partir de 16 anys

Autoria: Pau Coya

Direcció: Nelson Valente

Repartiment: Dafnis Balduz i Albert Salazar

Ajudantia direcció: Elna Roca

Dissseny de llums: Daniel Gener

Espai sonor: Roger Blasco

Escenografia i vestuari: Paula Font

Assessoria en moviment: Bea Vergés

Producció Apunta Teatre

Compartir

Pau Coya va escriure Pols de diamant pel IX Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears basant-se en un cas real que va tenir lloc a Madrid l'any 2021. Un jove de només vint anys denunciava una brutalíssima agressió homòfoba que va resultar ser mentida. Pols de diamant  Busca treure a la superfície les contradiccions de l'ésser humà. Com algú es veu abocat a mentir per tal d'intentar sobreviure a l'estigma. Algú que, com els diamants, pot semblar indestructible però es pot esmicolar d'una sola martellada.

La història, a camí entre la ficció i el que va succeir realment, pretén posar sobre la taula temes incòmodes i que conviden al debat, però sense caure en maniqueismes ni judicis de valor.

Nota de l’autor Pau Coya

Sinopsi

Quan en Dani denuncia haver estat víctima d'una brutal agressió LGTBIfòbica, la seva història es torna viral a nivell nacional. Les xarxes bullen, ocupa portades de diari i tertúlies televisives, i fins i tot fa que els màxims dirigents polítics s'hi manifestin. No obstant, hi ha alguna cosa del seu testimoni que sembla no convèncer els investigadors del cas i, sobretot, l'opinió pública. S'ho ha inventat tot? I en cas de ser així, què li ha portat a fer-ho? Pot una presumpta denúncia falsa desacreditar el patiment de tot un col·lectiu? Estigma i linxament mediàtic van de la mà en aquesta peça basada en un cas real.

Dimecres
18
oct
20:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat
Dijous
19
oct
20:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat
Divendres
20
oct
20:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
21
oct
20:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
22
oct
18:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat