Serveis

Lloguer d´espai

La Sala Versus Glòries ofereix el lloguer de l'espai per a empreses i particulars a les nostres instal·lacions totalment equipades amb la infraestructura tècnica necessàries per poder dur-hi a terme tot tipus d'actes. Amb un equip de professionals per donar suport a les necessitats que es requereixin amb un ampli equipament tècnic - de llum, so i audiovisual.

Clients que han realitzat esdeveniment a la Sala: Hospital Clínic de Barcelona, Oxígeno Producciones o ADPPC.

Per a més informació  info@salaversusglories.cat

 

Aparcament

A través d´un acord de col.laboració amb la xarxa d´aparcaments BSM Glòries, tot el públic assistent al teatre que accedeixi amb cotxe particular és pot acollir a la "Tarifa Teatre".

Amb més de 40 aparcaments i més de 13.000 places, s´han consolidat com la Xarxa d'aparcaments més gran de Barcelona. Una Xarxa que t'ofereix un servei de garantit per la certificació de qualitat ISO 9001. 

L´oferta cobreix les necessitats tant dels clients que volen estacionar per hores com per als que necessiten períodes de més llarga durada.

Bar i cafeteria

Disposem de servei de cafeteria i bar previ i posterior a les funcions. Cafè cortesia Novell, infusions, refrescs variat, vi i cervesa. Per anar obrint boca abans del sopar o si voleu unes postres comptem amb un ventall de llaminadures, crispetes i patates fritz ravich que podreu degustar abans, després de la funció o a l´entreacte. I si et quedes amb gana, mira el nostre apartat de restauració.

Restauració

Tenim un acord de col.laboració amb el Restaurant El Mirall, a tot just 250 metres de la Sala. El restaurant compta amb una carta variada de cuina mediterrània, menú, entrepans, tapes i un tracte inmillorable per part de tot el seu personal. El Mirall s´han convertit en el millor local de la zona per anar a sopar abans o després de la funció i per això us ofereix un descompte a tots aquells que presenteu l´entrada del teatre abans de demanar.