Temporada 19/20

                                                                                              

Setembre

El funeral de Mary-Lin

01/09 al 29/09

COMPRAR

Una obra de Pere Anglas
Direcció: Oscar Molina
Repartiment: Ramon Godino, Marc Casals,
Jordi Cadellans, Txema Puigdollers

Producció: Apunta Teatre SCCL

Coneixem realment els nostres pares, fills o germans? Ens coneixen ells a nosaltres tal com som? És que potser ens mostrem tal com som amb la família? El sol fet de portar la mateixa sang ens atorga privilegis emocionals sobre els nostres consanguinis?
El funeral de Mary-Lin aborda els conflictes no resolts entre germans i sobre com els llaços efectius amb els pares poden condicionar-nos fins i tot després de les seves morts. Una comèdia fúnebre sobre
les relacions familiars.

Octubre

#Lifespoiler

09/10 al 03/11

COMPRAR

Una obra de Marc Angelet i Alejo Levis
Direcció: Marc Angelet i Alejo Levis
Repartiment: Alba Ribas, Cintia Ballbé i Sergio Matamala
Producció: Flyhard Produccions S.L.

Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Que el destí, tal com ens el van explicar, no és un conte o un recurs dramàtic en les tragèdies gregues, sinó una realitat absoluta, científica, matemàtica?
Com afectaria el nostre dia a dia? Les nostres relacions? Les nostres creences més íntimes? Aquest és el joc. Un joc al qual s’enfronten un parell de personatges. Una primera cita del que ja saben segur que serà una futura vida en comú. Però, podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem?

Novembre

El Mercader de Venècia

 07/11 al 01/12

Una obra de William Shakespeare
Direcció i adaptació:
Konrad Zschiedrich i Mingo Ràfols
Repartiment: Mercè Managuerra, Silvia Forns,
Damià Plensa, Àlvar Triay 

Producció: Eix 49 S.L. Dau al Sec Arts Escèniques

Una versió essencial de l’original de Shakespeare, concentrat en el sentit dels diners. La rica Ciutat-Estat de Venècia, centre d’una prosperitat sense precedents a partir del segle XIV, activa una profunda complexitat de punts de vista que s’emmirallen i s’interrelacionen a partir d’un mateix nucli: la turbulenta expansió del poder econòmic i el seu impacte en les relacions humanes. La usura, la riquesa, l’odi recíproc de cultures que conviuen i la vulnerabilitat de l’estranger. Una obra que retrata la totalitat del sistema social saltant vertiginosament de la comèdia a la tragèdia amb ironia i eficàcia.

Desembre

Hamlet

04/12 al 15/12

Una obra de William Shakespeare
Direcció i adaptació: Jaume Policarpo
Repartiment: Jorge Valle
Producció: Bambalina Teatre Practicable

Després de l’èxit assolit pel seu darrer espectacle, La Celestina, Bambalina Teatre tornen a fer el més difícil de la manera més senzilla en la recerca de la profunditat en les paraules més clares i la veritat en els impulsos més purs. I Hamlet és, precisament, tot això: teatre vertader nascut de l’impuls més noble. Bambalina Teatre planteja el repte amb titelles que representen els personatges i un sol intèrpret-demiürg bussejant dins una obra com qui arriba a un nou planeta inexplorat, tot sol, com s’està dins d’un somni. I sí, titelles, perquè ens miren des de fora i són poroses a les forces transcendents.

Desembre-Gener

Feliç Diwali

18/12 al 02/02 

Una obra de Xavi Morató
Direcció i adaptació: Xavi Morató
Repartiment: Ramon Godino, Joan Martínez, Toni Soldevila i Alberto Lozano
Producció: Apunta Teatre SCCL

Quatre empresaris han muntat un negoci d’èxit, una “startup” que es dedica a protegir les dades de la gent. Una empresa tecnològica que assegura la privacitat de la societat i estableix un lligam de seguretat amb els seus usuaris. Per a les dates de Nadal, descobreixen que els han hackejat i els han robat les seves pròpies dades. Si no fan front al xantatge, s’exposen a que es publiquin totes les intimitats dels quatre personatges, i tenen molt per amagar. Un dels quatre està intentant acabar amb l’empresa, i tenen poca estona per descobrir qui és abans que totes les dades surtin a la llum.

Febrer

Andy y los huerfanos

05/02 al 01/03 

Una obra de Lindsey Ferrantino
Direcció i adaptació: Xavi Álvarez i Neus Suñé
Repartiment: Guillem Jiménez,
Lorea Uresberueta, Xavier Álvarez, Neus Suñé
Producció: La Niña Bonita – Cia Resident

L’autora nord-americana Lindsey Ferrentino va dedicar aquesta obra a la seva tia morta Amy Jacobs, qui tenia la síndrome de Down. L’autora escriu una peça en la qual no existeixen ni jutges, ni culpables, ni víctimes i en la qual no hi ha lloc per l’actitud paternalista. És una comèdia/road-trip amb un ritme vertiginós i amb uns diàlegs al més pur estil Neil Simon. Sota aquest plat fàcil de pair ens trobem amb una obra que aborda un tema espinós: el tracte inhumà que rebien les persones ingressades en les residències estatals nord-americanes. Una obra inèdita fora dels Estats Units que per primera vegada es representa a Barcelona.

Març

El motivador

04/03 al 29/03 

Una obra de Fel Faixedas
Direcció i adaptació: Marcel Tomàs
Repartiment: Fel Faixedas i Raul Martínez
Producció: H6 Produccions

“Us heu preguntat mai: sóc feliç? Molts de vosaltres pensareu: tinc salut, feina, amics, una família que m’estima...D’acord, però, sou realment gent feliç? És aquesta la vida que volíeu? Penseu-hi!!!” En Fel Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la seva. O no. Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, embolcallat amb l’humor que el caracteritza.

Abril

Byanko

08/04 al 10/05

Una obra de Felix Herzog
Direcció: Roc Esquius
Repartiment: Repartiment en curs
Producció: Apunta Teatre SCCL

“BYANKO” planteja de nou els grans dilemes que a tots ens generen el mateix debat: QUÈ ÉS L’ART? Tot allò que té intenció de ser-ho ho és? La dificultat a l‘hora de crear una peça li aporta més mèrit? Qui estipula els cànons? Les obres més polèmiques d’art contemporani pretenen transmetre alguna cosa o només són una forma de fer diners? Tot té un preu en aquesta vida? BYANKO lluita contra el mercadeig, l’art anodí, l’especulació, vol remoure consciències. I ho pot fer impunement perquè s’amaga darrere d’una màscara. Per poder dir veritats ha de viure una mentida.

Maig-Juny

Gustafsson R60

13/05 al 14/06 

Una obra de Rosa Molina
Direcció: Rosa Molina
Repartiment:
Edgard Moreno, Xavier Pàmies, Laura Porta,
Rafaela Rivas, Raül Tortosa, Núria Sanmartí
Producció: La Trama Produccions SCP

Sis amics, ( o no tan amics ) es troben un vespre per sopar i celebrar no saben ben bé què. Ho fan al voltant d’una taula, però no d’una taula qualsevol, sinó una Gustafsson R60. Es tracta d’un objecte cobdiciat per bona part d’ells. Mentre esperen una amfitriona que no arriba, posen al descobert tot un reguitzell de secrets i mentides llargament amagats. Què estaries disposat a fer per aconseguir una Gustafsson? Una comèdia àcida sobre les relacions humanes i a vegades no tan humanes.

Juliol

Obsolescència Programada

01/07 al 26/07

Una obra de Anna Maria Ricart
Direcció: Mònica Bofill
Repartiment: Gemma Martínez
Resta de repartiment en curs
Producció: Apunta Teatre SCCL


Vivim al món de l’obsolescència programada. I no ens referim només als electrodomèstics. Les persones també ho som d’obsolescents, i sobretot les dones. En la societat líquida de Zygmunt Bauman, el
consumisme necessita sempre productes nous. Ara ja no fem arreglar un electrodomèstic, en comprem un de nou. Ara ja no reparem res, ni electrodomèstics, ni objectes, ni relacions... Allò trencat, malmès o vell se substitueix. Sempre hi ha un recanvi més nou, més útil, més bonic.

 

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACEPTAR