pop up ×

La nova Sala Versus Glòries

El maig de 2018 es va inaugurar la nova Sala Versus Glòries gestionada per APUNTA TEATRE SCCL, productora teatral amb més de quinze anys d’experiència treballant dins l’àmbit de les arts escèniques. Ramon Godino i Jofre Blesa són els directors artístics que, juntament amb el suport d’un equip de professionals, formen la petita família de la Sala Versus Glòries.
Des de l’any passat tot l’equip s’ha entregat en cos i ànima amb l’objectiu de posicionar a la sala com a referent de l’OFF teatral de Barcelona.
Hem creat un espai de proximitat i qualitat on, tant el públic com companyies, puguin sentir-se com a casa.

La sala, en aquest primer any, ha aconseguit un augment del 20,85% de públic respecte l’any passat, posicionant-se com la sisena sala de menys de 200 espectadors amb més públic de Barcelona amb un percentatge d´ocupació del 60,22% i un total de 13.645 espectadors.

Sense oblidar el seu antecesor al llarg de vint-i-dos anys, l'antic Versus Teatre va crear i produïr espectacles amb dramatúrgia i directors emergents, cercant i ponderant l’excel·lència i l’originalitat, mantenint l’interès pel teatre alternatiu, el teatre de creació i les dramatúrgies emergents, una linia que la nova Sala Versus Glòries seguirà apostant fermament. 

Característiques principals

  • Aforament: 96 localitats

  • Espai escènic: 6 m ample x 6 m fons

  • Espai no convencional amb dues grades enfrontades i un escenari central. L'espai escènic per defecte té les parets i el terra de color negre.

  • L'espai té capacitat per 96 espectadors en total, dividits en dues grades.

  • Grada A: 42 localitats Grada B: 54 localitats.

  • L'escenari és a peu plà i les grades a dues bandes

  • Barres: La sala disposa d'una parrilla de barres de mecanotubo fixe. / Les barres estàn a 4m d'alçada.

DOSSIER TÈCNIC (PDF)

Galeria d'imatges

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR