El Teatre

L'antic Versus Teatre, es re­munta al 1982 dins les aules de l’Insti­tut de Teatre de Terrassa i del Centre de Teatre de Granollers.

Concretament és al 1995 quan s'obre l'actual espai al carrer de Castillejos, al nucli central de la Plaça de les Glòries, com equipament per a l'activitat de creació pròpia, amb una clara aposta per un espai no convencional: un escenari central que integri tot el que competeix a les arts escèniques amb sistemes de treball i producció cultural generadors de recursos econòmics.

Sala Versus Glòries
Sala Versus Glòries
Versus Teatre Glòries
Versus Teatre Glòries
Versus Teatre Glòries
Versus Teatre Glòries

Al llarg de vint-i-dos anys, l'antic Versus Teatre ha creat i produït espectacles amb dramatúrgia i directors emergents, cercant i ponderant l’excel·lència i l’originalitat. Mantenint l’interès pel teatre alternatiu, el teatre de creació i les dramatúrgies emergents. Per Versus Teatre l´alternativa actual no ha suposat cap ruptura, sinó més aviat, la refundació permanent de noves dramatúrgies i la revisió crítica dels clàssics, vinculant les arts escèniques al teixit social de la ciutat.

A partir del Maig del 2018, la nova gestió és a càrrec d'APUNTA TEATRE SCCL, amb més de quinze anys treballant dins l’àmbit de les arts escèniques. Tots aquests anys han permès adquirir una àmplia experiència en aspectes tant tècnics com de gestió artística. Actualment la Sala Versus és un dels teatres en actiu més antic de la ciutat de Barcelona. Amb una aforament de 96 localitats, la seva disposició habitual és amb el públic situat a banda i banda de l'escenari central conformant una distribució diferent als teatres convencionals de la ciutat.

 

Característiques principals

  • Aforament: 96 localitats

  • Espai escènic: 6 m ample x 6 m fons

  • Espai no convencional amb dues grades enfrontades i un escenari central. L'espai escènic per defecte té les parets i el terra de color negre.

  • L'espai té capacitat per 96 espectadors en total, dividits en dues grades.

  • Grada A: 42 localitats Grada B: 54 localitats.

  • L'escenari és a peu plà i les grades a dues bandes

  • Barres: La sala disposa d'una parrilla de barres de mecanotubo fixe. / Les barres estàn a 4m d'alçada.

  • Cortinatge: La sala disposa d'una cortina feta a mida per tapar la Grada A. Es disposa de vàries cortines de diversos tamanys.

  • Taula de llums ETC Express 125.

  • Ordinador Imac 4k retina + Dlight versió 4.0.57 + NanoKontrol +Enttec Pro. (usb-dmx 5pin)

DOSSIER TÈCNIC (PDF)

 

Galeria d'imatges

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR