ANGLE MORT

Una comèdia de Roc Esquius i Sergi Belbel

Finalitzat
DURADA:  120 min.
Del 20.01.21 al 07.03.21

Espectacle en català

COMPRAR  

Un text de Roc Esquius i Sergi Belbel
Direcció: Lluís Elías
Repartiment: Berta Bahr, Ramon Godino, Alberto Lozano, Rafaela Rivas.

Ajudant de direcció: Marc Menéndez

Assistent de moviment: Pau Zurriaga

Disseny d´il·luminació: Daniel Gener

Disseny d'escenografia i vestuari: Apunta Teatre SCCL

Foto: Guillem Medina

Disseny Gràfic: Dani Ballesteros

Música original: Malacara Band

Producció executiva: APUNTA TEATRE SCCL

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista. Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.

 

ANGLE MORT és la nova producció d'APUNTA TEATRE  amb la col·laboració de Roc Esquius i Sergi Belbel a la dramatúrgia i Lluís Elías a la direcció de l'espectacle.

 

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

Dimecres
20
gen
19:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dijous
21
gen
19:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Divendres
22
gen
19:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
23
gen
19:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
24
gen
18:00 h
 
Finalitzat
No hi ha elements