NOT LOVING (No estimis)

Una fusió de teatre de text, dansa urbana i rap que parla del món intern dels joves, la superació i la vida.

Finalitzat
Del dt. 18.01.22 al dg. 27.02.22
DURADA:  75 min.

COMPRAR    

Direcció i guió: Jaime Calvet

Actor: David Maestre

Coreografia: Antonio León

Música: Noite

Coach de moviment: Carlos Lupe

Tràiler: Álvaro Monterrubio

Producció: La Carpa Produccions

Compartir

NOT LOVING (No estimis) és una fusió entre teatre de text, gestual, dansa urbana i contemporània i rap. Una obra que parla del món intern de molts joves, de les portes que molts cops no obrim per por a mostrar-nos i fer-nos mal. Una obra que parla de la superació i de la vida.

Pedro és un adolescent molt inquiet que necessita constantment ignorar situacions difícils de la seva vida i trencar amb els silencis incòmodes. Tot això ho aconsegueix gràcies a que té un espai personal ple dels seus luxes personals on es tanca per ignorar tots aquests moments durs, però... ¿realment és la solució que necessita? L’obra comença amb el funeral de la seva mare on Pedro, al sentir-se tan sobrepassat per tot el que està vivint, decideix tancar-se en el seu propi món que ha creat, on tot està bé i pot fer tot el que vulgui. Pedro, utilitza al seu ídol cantant de rap, Noite, com a excusa per poder parlar amb algú altre, oblidant i ignorant, encara més, la realitat que està vivint. Pedro li explica a Noite quant li apassiona la dansa, quant li apassiona el hip hop, el petit romanç que té amb una noia del seu institut que es diu Marta, com va conèixer al seu millor amic Fran, la relació agredolça que té amb el seu pare, la importància del significat dels noms, la seva primera relació d'amor amb Vanessa i la relació que té amb sa mare. Al llarg d'aquestes anècdotes comencen a aparèixer petites goteres de realitat i anem descobrint tota la veritat. Pedro intenta sortir amb totes les seves forces d'aquesta realitat que ha creat ell mateix però no pot, s'ha tancat tant en ell mateix que li resulta impossible sortir. Ho aconseguirà?

La intenció del director

NOT LOVING va sorgir a partir d'aquesta porta que tothom té, aquesta porta que prohibeix deixar-se veure emocionalment però que, a la vegada, et protegeix de l'exterior tot i que sempre hi ha reixes, forats i esquerdes on l'exterior s'acaba introduint en la inseguretat.

aquesta porta la tenim tots i només nosaltres som els que podem decidir si obrir-la o tancar-la.

Tots hem sigut adolescents i tots hem tingut aquest món intern on no volem que ningú entri. NOT LOVING (no estimis), el títol perfecte per descriure aquest sentiment pel que passem tots.

No parlem d'un estereotip ADOLESCENT, parlem d'un ésser humà amb 16 anys. Parlem de tot el que ens succeeix i tot el que vivim sense importar l'edat. Tot això serà a través de Pedro, un noi que ens farà de guia en tots aquests moments que hem viscut tants cops.

Tinc un objectiu clar amb aquest projecte, que tot el món vegi la seva pròpia porta en l'escenari i que tots puguin decidir quan la obren o no.

Dimarts
18
gen
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
22
gen
12:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
23
gen
12:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dimarts
25
gen
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
29
gen
12:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat