"Angle Mort" continua la gira 2021/22

Després de l'estada a l'Aquitània torna a girar per Catalunya

Finalitzat
DURADA:  100 min.
Del ds. 28.05.22 al ds. 04.06.22
Compartir

La Sala Versus Glòries va apostar per una comèdia per començar el 2021.  Un any després, amb dos pròrrogues i un premi a l’esquena Angle mort continua ara la seva gira per diferents indrets de Catalunya.

La producció d’Apunta Teatre va ser tot un èxit de crítica i públic durant la seva primera programació al gener-febrer de 2021 i també durant la seva pròrroga a l’agost. La sorpresa va arribar a l’octubre, quan l’espectacle es va proclamar guanyador del premi a Millor Espectacle de Proximitat a la IV edició dels Premis Teatre Barcelona, un certament on és el públic qui reconeix les millors propostes i professionals de l’escena que han passat per la cartellera durant la temporada 2019-2020. Més de 50 muntatges diferents optaven a guanyar en alguna de les 18 categories presentades, entre ells “Angle Mort”.

Donat l'èxit, l'espectacle ha tornat a estar en cartellera aquest mes de maig al Teatre Aquitània de Barcelona amb una molt bona acollida i ara es prepara per continuar la gira. El proper 28 de maig a les 20.30h podreu veure l'espectacle a Sallent (Fàbrica Vella) i el 4 de juny al Teatre Municipal de Cunit. 

L’obra està escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel, dirigida per Lluís Elías (antic membre de Els Joglars). Totes dues actuacions amb el nou repartiment: Berta Bähr, Ramon Godino, Antonio del Valle i Rafaela Rivas.

El tàndem Esquius-Belbel proposa un joc dramatúrgic, tant per l’espectador com pels mateixos actors, una obra que juga amb la paraula i el gest, la tensió entre allò dit i no dit i amb dos espais que conflueixen simultàniament: la sala d’espera i un despatx d’una petita start-up. La premissa inicial és un acomiadament, però acabarà desembocant en una situació surrealista i imprevisible que anirà prenent sentit a mida que avanci l’espectacle.

Sinopsi

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista. Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.

Dissabte
28
mai
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
04
jun
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat