Guie' Biaani' de la Cia. LaVal Creación Escénica

Una peça que genera ponts interculturals des de la perspectiva de gènere

Finalitzat
Del dc. 27.07.22 al dg. 31.07.22
DURADA:  60 minuts

COMPRAR   

Direcció artística: Valeria Vázquez (Mèxic)

Intèrprets creadores: Clio Van Kerm (Bèlgica), Lucia Carrano (Itàlia), Carolina Barbiel (Uruguai), Carmela Queirolo (Uruguai) y Paskany Gajardo (Xile)

Disseny de llums: Fernanda Gonzalez (Mèxic)

Registre Visual: Ana Albornoz (Xile)

Música original: Felipe Bellora (Uruguai)

Amb el suport de: Àrea Espai de Dansa i Creació , Espai Jove La Fontana , Centre Cívic Barceloneta, Fondo Nacional de la Cultura y las Artes (FONCA) de Mèxic amb el premi de Creación Escénica 2020-2021

Producció: Associació Cultural CX3M

Compartir

Viure l'amor posant el cos. La respiració com a guia i comunió entre el món intern i extern d'un cos col·lectiu.

Una veu ens acompanya murmurant a cada pas, un pols que mobilitza un conjunt de dones exposades a l'amor de les seves històries, AMB-PASSIÓ del viscut com a crit de guerra i implicant una dolça punyalada al sistema. 
Viure l'amor des de la sororitat, l'amor de filla, de germana, d'amiga. L'empatia sobre totes les coses.

Guie' Biaani', és una obertura a compartir un fet artístic que neix des de les vísceres i la valentia de posar en escena el que ens construeix com a dones, en l'ampli espectre de ser UNA en aquesta societat. És un manifest d'horitzontalitat en un món vertical, una reafirmació de família - tribu i de la necessitat de sustentació fora d'estructures familiars com una resposta constructiva dins del magma dels feminismes despertats avui dia.

La companyia: LaVal

LaVal Creació Escènica, companyia independent que col·labora i crea amb diferents artistes de les arts escèniques així com altres disciplines artístiques. Té base i és fundada a Barcelona des del 2018 per la ballarina, docent i coreògrafa emergent Valeria Vázquez (Mx). A través del projecte VAIG GUIAR´BIAANI´, la companyia ha estat resident del Centre Cívic Fontana i actualment ho és en el Centre Cívic Barceloneta.

Producció CX3M
L'Associació Cultural CX3M és una entitat sense ànims de lucre, que es dedica a la gestió, producció i distribució de projectes artístics, de caràcter escènic, educatius i comunitaris. Aquesta associació ha estat reconeguda per l'Institut de Cultura de Barcelona a través de la Subvenció Extraordinària 2020 amb el projecte “Microdacing”al seu torn per La Generalitat de Catalunya amb el seu suport del programa de “Joves en pràctiques” de Garantia Juvenil finançat pel Fons Social Europeu i va ser recentment seleccionat per la Subvenció de caràcter puntual 2021 del ICUB amb un projecte de dansa comunitària “Barris que Dansen Cultures".

Dimecres
27
jul
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dijous
28
jul
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Divendres
29
jul
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
30
jul
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
31
jul
18:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat