"RES" de Bàrbara Mestanza

Lectura dramatitzada dins del cicle "El Batec del GREC"

Finalitzat
dimarts, 19 de juliol | 20:00 h

COMPRAR   

Text: Bàrbara Mestanza

Direcció: Bàrbara Mestanza

Intèrprets: Francesc Cuéllar, Georgina Latre, Clàudia Melo i Marc Ribera

Compartir

"La generació de la frustració" deia La Vanguardia. A aquesta generació Millennial se li va prometre un futur, unes perspectives econòmiques i vitals que la crisi del 2008 i la pandèmia han esmicolat deixant a tots els seus integrants vivint en un estat de frustració constant. "Tots ens farem vells i ens assemblarem als nostres pares!" Però la veritat és que, inclús els nostres pares a la nostra edat vivien amb més perspectives que nosaltres ara. I així és com centenars i centenars de persones s'endinsen en relacions i vincles sense la fe i l'esperança que allò per què se'ls va preparar pugui passar mai. "Res" parla d'una generació que ha perdut la fe, però que no sap fer res més que intentar-ho i intentar-ho.

Moguts per l'acidesa de la buidor, els protagonistes d'aquestes històries busquen fer qualsevol cosa per no patir, per poder evitar el dolor, allò inherent en l'ésser humà. Hi ha un forat que travessa l'ésser humà, allò impossible d'omplir, de saciar, allò per al que el nostre sistema s'ha inventat infinites tiretes. RES és una crítica a aquest centenar de tiretes, però també és un qüestionament directe a les eines i solucions que l'evolució ha inventat per tal de no haver d'aprendre a conviure amb el dol, el dolor i els cors trencats.

El Batec del GREC

EL BATEC DEL GREC és un cicle que vol donar visibilitat a algunes de les propostes guanyadores de la convocatòria de textos i projectes On el teatre batega 2022-2024 i promoure el teatre català contemporani i les noves dramatúrgies. Un projecte en el marc del Grec Festival Barcelona.

Durant cinc setmanes, entre els mesos de juny i juliol, es podran veure en primícia 18 propostes inèdites que permetran a l’espectador conèixer de més a prop aquests espectacles que comencen a bategar i, alhora, acompanyar el procés creatiu de les companyies des del seu inici.El cicle es realitzarà als escenaris dels següents teatres de proximitat: Teatre Akadèmia, Antic Teatre, La Badabadoc, Sala Fènix, Sala Flyhard, El Maldà, El Tantarantana, Teatre Eòlia i Sala Versus Glòries. A més, els espectadors disposaran d’un carnet on acumularan Batecs amb cada lectura i espectacle del cicle al que assisteixin i, si n’aconsegueixen 9, obtindran un abonament d’On el teatre batega per a la temporada 2022-2023.  I podran gaudir, per tant, de descomptes i avantatges als teatres de proximitat.

Més informació al web dels Teatres de Proximitat

Dimarts
19
jul
20:00 h
 
Des de
3 €
Finalitzat