Cartes d'amor

Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas

Finalitzat
Del dj. 13.04.23 al dg. 30.04.23
DURADA:  90 minuts

COMPRAR   

Gènere: Comèdia dramàtica

Edat: Tots els públics

Autor: A.R. Gurney

Adaptació: Marc Rosich

Direcció: Marc Rosich i Jordi Andújar

Repartiment: Lloll Bertran i Àlex Casanovas

Escenografia: Anna Tantull

Vestuari: Laura García

Música i direcció musical: Marc Sambola

Caracterització: Àngels Salinas i Núria Llunell

Cartell i fotografia: Daniel Escalé

Regidora: Gema Navarro

Il·luminació: Toti Ventosa

Direcció tècnica: Joan Segura

Producció: Anexa

Compartir

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l 'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d 'amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

Sinopsi

L'obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé́ cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

 

Nota de l'autor A.R Gurney

Aquesta peça és una obra de teatre, o una mena d’obra de teatre, que no demana que els actors es memoritzin les rèpliques. Simplement ha estat escrita perquè la llegeixin en veu alta un actor i una actriu de més o menys la mateixa edat, i que s’asseguin l’un al costat de l’altre en una taula, davant d’un grup de gent sense que n’importi el nombre. La peça sembla funcionar millor si els actors no es miren. Malgrat això, els dos s’escolten de manera activa al llarg de tota la funció, així com escoltaríem un missatge de socors captat per una emissora que vingués de molt, molt lluny.

Dijous
13
abr
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Divendres
14
abr
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
17:30 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
16
abr
18:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat