Just a Mood, de la cia.EnJazz

Una peça construïda al voltant de la música de Teddy Wilson, mestre de la Era del Swing

Finalitzat
Del dt. 20.09.22 al dc. 05.10.22 | 20:00 h
DURADA:  50 min

COMPRAR 

Direcció i creació: Maria Ferrer, Aurélien Darbellay

Intèrprets: Francesc Bujosa, Anna Portell, Alice Mei, Aurélien Darbellay, Matteo Nicolai, María Ferrer

Producció: Cia. EnJazz

Fotografia: Julia Sobrón, Joan Lopez Cortijo, Unminutimig

Distribució: María Griñó

Amb el suport de: Centre Civic Teixonera, Casal Font d'en Fargues i Casal de barri Can Travi

Compartir

Just a Mood és una peça de dansa construïda al voltant de la música de Teddy Wilson , un mestre de la Era del Swing, pianista, arranjador i director d’orquestra afroamericà.

Just a Mood és una peça escrita en el llenguatge de les danses vernacles afroamericanes nascudes a la primera part del segle XX que van donar origen al jazz . Just a Mood és una peça que explora la infinita riquesa d’un univers musical complex, distingit i aleshores intens, suau però bullint de ritme, on el beat ens porta, ens mou i ens conmou.

Just a Mood no és un esforç de recreació històrica que intenti reproduir la estètica i els codis de la Era del Swing. És, més aviat, un espai de trobada entre una música escrita al segle passat, un llenguatge carregat de tradició però en contínua evolució i ballarins de l'ara.

Just a Mood es va estrenar el 14 de Maig 2021, en el marc del Cabaret Lokal de Risc, a l'Ateneu de Nou Barris. Posteriorment, es va presentar a Bueu (Galícia), al Teatre del Casal de la Font d'en Fargues dins del cicle Jazz Tast 21!, al Pingoletus, Festival de Jazz de Zaragoza i també es va ppoder veure durant uns dies al Golem's Teatre de Barcelona.

Ara arriba a la nostra sala estrenant la temporada de dansa 2022-23.

 

La companyia EnJazz

EnJazz és una companyia de dansa i arts escèniques dirigida per Maria Ferrer & Aurélien Darbellay que neix fruit de la seva col·laboració artística començada en el 2014.

El seu propòsit és senzill (tot i que pot semblar paradoxal): portar a l'escenari el jazz, la seva música i les seves danses com a una forma artística viva, és a dir sense fer recreació històrica i, a més a més, amalgamar i fer d'enllaç entre llenguatges artístics que poden confluir. En aquest camí, EnJazz es troba amb músics, ballarins de jazz i de tap, i molt més.

Dimarts
20
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimecres
21
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimarts
27
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimecres
28
set
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dimarts
04
oct
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat