LOCO AMORIS

Amb Emma Arquillué i Pablo Macho dirigits per Pau Roca

Finalitzat
Del ds. 25.11.23 al dg. 03.12.23

Aconsegueix un descompte comprant els nostres ➡️ ABONAMENTS

COMPRAR    

Dramatúrgia: Pablo Macho Otero

Direcció: Pau Roca

Intèrprets: Pablo Macho Otero i Emma Arquillué

Ajudant de direcció: Clara Mata de la Barata

Escenografia: Yaiza Ares

Producció: Mola Produccions

Disseny de so i il·luminació: Uriel Ireland

Disseny de moviment: Alba Sáez

Compartir

Loco Amoris (“el lloc de l'amor” en llatí) és el segon espectacle de la companyia emergent La Bella Otero. El projecte neix d'un impuls creatiu arran d'una realitat compartida de manera separada: una relació a distància. Els dos intèrprets de l'obra, Emma Arquillué i Pablo Macho Otero (també autor del text) van viure en primera persona durant dos anys aquesta situació que, a causa de la globalització, a la facilitat de moviment i als avanços tecnològics en termes de comunicació, és cada vegada més comuna. Partint d'aquesta vivència concreta, el projecte porta la reflexió cap a un lloc tan ampli i extens com és l'amor en el segle XXI.

L'espectacle, produït per Mola Produccions, es va estrenar el 6 de maig de 2021 al Teatre Tantarantana de Barcelona després d'una residència artística a l'Associació Cultural Casa Orlandai de Sarrià. L’espectacle va tornar al Tantarantana a l’octubre de 2021 i ha estat al Teatro Lara de Madrid el setembre i octubre de 2022. Ha format part del Festival Temporada Alta 2022 i ha sigut obra seleccionada pel XX Circuito 2022 de la Red de Teatros Alternativos. Més recentment, ha viatjat a Llatinoamèrica amb el Festival Temporada Alta i ha format part del Festival Insòmnia de Grup Balañà representant l’espectacle al Teatre Borràs de Barcelona.

Sinopsi

Una parella. Tu i Jo. Jo me'n vaig a estudiar a París. Tu et quedes a Barcelona. Decidim seguir amb la relació malgrat la distància. Però, com continuar sent Nosaltres, si Tu i Jo no estem junts? Qui més qui menys ha viscut, està vivint o viurà una relació a distància: la soledat, la impotència, l’eufòria dels retrobaments, i la sensació que el millor lloc del món és una persona. Nosaltres dos vam viure a distància, un a París i l’altra a Barcelona. Van ser dos anys plens d’experiències, estats d’ànim i reflexions de tot tipus. Loco Amoris (“el lloc de l’amor” en llatí) porta a
l’escenari l’essència d’aquestes vivències, buscant l’humor en l’amor, l’absurd dels malentesos i la bellesa de les situacions doloroses. Quan ens pregunten si tot el que hi succeeix va passar de debò, sempre contestem el mateix: al final, qualsevol relació té un punt imaginari, no?

Un espectacle ple d'humor i emoció sobre l'amor en el segle XXI.

Dissabte
25
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
26
nov
18:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dimecres
29
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dijous
30
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Divendres
01
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat