#YOUCHARGEME

de Ballet de Barcelona

Des de 12 €
Del dt. 02.07.24 al ds. 06.07.24 | 20:00 h
DURADA:  60

COMPRAR

De dimarts a dissabte a les 20h. Per a tots els públics

Direcció Artística: Chase Johnsey

Coreografia: Juan Mora

Ballarines i Ballarins: Elise Morchain, Natsumi Tsuruta, Chiara Mazzola, Emily Bailey, Gustavo Amaya, João Maciel i Juan Mora

Producció: Oscar Fabrés

Vestuari: Juan Mora

Il·luminació: Daniel Gener

Regidoria: Bayron Castaño

Compartir

És una peça creada pel Ballet de Barcelona amb estrena al cicle #EnDansa 

En aquesta proposta el coreògraf Juan Mora cerca una forma singular de moviment, fent ús de l'expressió corporal, juntament amb línies del ballet neoclàssic i la dansa contemporània. Acompanyada de diversos elements tècnics que seran el fil conductor per a aquest discurs.

Aquesta nova creació està inspirada en la manera actual de viure, impulsada per la tecnologia i la vida digital que hem anat construint a través de les xarxes socials. #youchargeme, busca reflectir el fet que hem adquirit hàbits que fa uns anys no existien, i sense adonar-nos-en ens consumeixen.

Sinopsi

Les nostres bateries s'esgoten i l'alè se'ns acaba, ja que anem a tota velocitat. Ja no percebem els batecs materials de la realitat, immersos en un món que ens transporta a una llibertat pseudo. A través d ́una màscara digital ens fragmentem en éssers alterns que estan connectats però no es comuniquen, que s ́exhibeixen però no es mostren. I amb la bateria gairebé marcant 0, comencem la cerca desesperada de recàrrega, però, on és aquesta font d'energia?, caldrà aturar-se per trobar-la.

La companyia 

El Ballet de Barcelona va ser fundat per Chase Johnsey (Florida) amb una llarga trajectòria al món de la dansa, incloent-hi importants companyies com Les Ballets Trockadero, l'English National Ballet de Londres i el Metropolitan Opera House de Nova York. Juntament amb la directora associada Carolina Masjuan, són una referència internacional amb artistes de més de 15 nacionalitats.

És la companyia professional de dansa clàssica i contemporània, lliure d'expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica ni de gènere, que practica el tracte just, la transparència i la inclusió.

Dimarts
02
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dimecres
03
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dijous
04
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Divendres
05
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dissabte
06
jul
20:00 h
 
Des de
12 €