Like Getting Hit by a Bus (Atropellada per un autobús)

de Sarah Stearns

Des de 12 €
Del dj. 25.07.24 al ds. 27.07.24 | 20:00 h
DURADA:  65

COMPRAR

De dijous a dissabte a les 20h

Creació: Sarah Stearns

Interpretació: Sarah Stearns

Compartir

Like Getting Hit by a Bus és una performance interactiva sobre el temps, l'espai i la inestabilitat. Un monòleg amb moments de dansa creat per l’artista estatunidenca Sarah Stearns, representat principalment en castellà amb fragments en català i anglès, sobre un accident de tràfic real. 

L’obra explora la precarietat del sector de les arts, les diferències culturals i com ens enfrontem als moments dificils de la vida amb humor i franquesa.

Projecte seleccionat a La Convo de On el teatre batega 2023

Creat amb el suport d'una residència artística en el Centre Cívic Drassanes en 2022, l'obra va néixer d'una gravació de l'artista intentant ballar mentre es recuperava d'un accident de trànsit a l'abril 2021. L'obra es va estrenar en anglès en Tranås at the Fringe, un festival de teatre a Suècia, al juliol de 2022.  Des de llavors s'ha representat en Can Castelló i Cincomonos Espai d'Art a Barcelona.

Sinopsi

La història d'un accident brutal i la brutalitat de treballar a les arts. Sarah, atropellada per un autobús a 2021, introdueix les diferències culturals i socials que hi ha entre Estats Units i Europa, comparteix una llista de coses que li avergonyeix no saber i, amb humor satíric, ens porta per les seqüeles d’un accident de trànsit. Una proposta de teatre, dansa i monòleg que mostra, explicada a través de vivències personals, el paral·lelisme entre la inestabilitat física que sorgeix arran d'un terrible accident al costat de la pròpia de ser artista.

Dijous
25
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Divendres
26
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dissabte
27
jul
20:00 h
 
Des de
12 €