Viatge a París

de Expans'ART

Des de 12 €
Del dl. 29.07.24 al ds. 03.08.24 | 20:00 h
DURADA:  45 min

COMPRAR

De dilluns a dissabte a les 20h

Idea Original i creació: Marie-Lou Renon

Interpretació: Carlota Vélez i Héctor Tarro Sánchez

Veu en off i textos: Laura Jarque i Marc Folch

Fotografia: Albert Nello i Marc Honrubia Fernández

Vestuari: Marie-Lou Renon i Héctor Tarro Sánchez

Escenografia: Centre de Lectura i Cecilia Savall

Compartir

Un viatge a París és un espectacle creat a partir de les emocions provocades pels records i les noves vivències. Les emocions més rellevants compartides durant aquesta història entre els dos personatges són la malenconia, la por a allò desconegut, l'amor de la joventut, la felicitat i el joc d'una complicitat nova.

Durant la nostra vida, ens enriquim de les nostres pròpies experiències i de les persones que es creuen en el nostre camí.

Aquest espectacle de dansa comparteix aquests sentiments, acompanyat d' un repertori musical d'inspiració francesa, país natal de la directora de la companyia Expans'Art.

Sinopsi

Ens trobem en un banc de l’estació de tren. Una jove agafarà el tren per primer cop; i al mateix temps, una persona d’avançada edat està esperant el tren tranquil·lament. Avui és el primer dia a la feina de la noia i, com a novetat per l’ancià, ell viatja per plaer després de haver estat tota la vida treballant. Els dos estan esperant un tren que sembla que no arribarà mai.

Al llarg d'aquesta història, aquests desconeguts compartiran les seves experiències, emocions i valors junts. I un fil amistós es crearà entre tots dos.

Les trobades inesperades poden deixar empremta de per vida.

La companyia

Al 2021, Marie-Lou Renon va crear la seva pròpia companyia de dansa contemporània amb el seu espectacle Chrysalide, barrejant arts escèniques com la dansa, el teatre i la música. Va ser representat tres vegades a diferents teatres de Tarragona.
Al 2022, va crear l’ espectacle Un Viatge a París, espectacle de carrer amb diferents actuacions a festivals culturals de Tarragona i al festival Cos de Reus.

És al 2024, on es reprèn l’espectacle per a desenvolupar-se en una versió estesa i ser portat als teatres, amb una primera representació a Vinyols i Els Arcs. Al 2023, va ser creat La pols entre els meus braços, ballant la vida de Neus Català amb diverses actuacions a festivals culturals de Tarragona i al concurs Premis Òrbita de Reus. El mateix any, va crear Colora, un espectacle de varietat, on els artistes s' expressen ballant i cantant gràcies a cada emoció provocada pels colors; aquest es duu a terme col·laborant amb ajuntaments i hotels de la província.

Dilluns
29
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dimarts
30
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dimecres
31
jul
20:00 h
 
Des de
12 €
Dijous
01
ago
20:00 h
 
Des de
12 €
Divendres
02
ago
20:00 h
 
Des de
12 €