Presentació del llibre "Uno entre tantos. Memorias de un hombre con suerte" de Lluís Martí Bielsa

Llibre Lluís Martí BIelsa
Llibre Lluís Martí BIelsa

03/03/2019

El pròxim dissabte 9 de Març a les 12h presentació i homenatge a Lluís Martí Bielsa i el seu llibre "Uno entre tantos. Memorias de un hombre con suerte".

Aquesta és la història de Lluís Martí Bielsa, un de tants que van sacrificar gran part de la seva vida per a lluitar contra el feixisme. Però també és la d'un home que, sent derrotat, no van perdre la fe en la lluita, integrat en l'exèrcit republicà primer, en el maqui, la resistència, o la clandestinitat a Espanya després.

Va ser un de tants, o millor, un de molts, encara que la seva va ser una experiència més que completa. Aquest és el relat personal dels primers trenta-nou anys de la vida de Lluís Martí Bielsa, un dels escassos supervivents de la Guerra Civil que avui sobrepassa els noranta. Una vida que ha travessat una època tràgica: la de la guerra civil espanyola, el triomf del feixisme i la repressió de postguerra, a més de l'apogeu –amb derrota final– del nazisme.

"Un llibre que hauria de ser de lectura obligada per als joves d'aquest país, que saben molt poc que el que veritablement va succeir llavors.”

Un acte a càrrec de l´Associació Catalana d'Expresos Polítics del Franquisme.

Actualitat