#FemVersus

Anar al teatre és una experiència única i irrepetible, on actors i públic estableixen una connexió momentània i passatgera, però sovint inoblidable. El teatre és un art que s’ha de fer dia a dia, se l’ha d’estimar, respectar i cuidar, és per això que volem crear una comunitat que aposti per viure aquestes experiències, que les gaudeixi i valori igual que nosaltres, i així mateix agrair la seva confiança i fidelitat .

Farem que aquesta comunitat visqui més de prop el teatre, que formi part de la programació d’una manera més directa, que es senti part del projecte fins al punt de fer créixer la Versus dia a dia amb la col·laboració de cada membre d’aquesta comunitat. Entre tots podem fer-ho! Fem-ho possible!! Fem que lluitar per la cultura valgui la pena, fem que el teatre no sigui un luxe, fem que el teatre sigui el lloc on poder trobar-nos tots, gaudir, reflexionar i aprendre, fem que tot això tingui sentit, FEM VERSUS.

Avantatges

  1. 2 entrades gratuïtes cada any per a l'espectacle que vulguis.
  2. Entrades "a preu d'amic": preu reduït en la compra d'entrades de tots els espectacles amb el teu carnet de “Fem Versus”, tant a taquilla com per Internet.
  3. Apadrina un seient i aquella butaca serà sempre que ho vulguis per a tu.
  4. Invitacions a assajos d'espectacles exclusius i d'altres activitats que organitzem puntualment.
  5. Informació privilegiada tant de la programació com de les activitats de la Sala.
  6. Fem un cafè amb…Mensualment us convidarem a un cafè amb el protagonista escollit entre tots els amics (actor/actriu, director/directora/dramaturg, dramaturga, tècnics, etc. d’alguna de les obres en cartell).
  7. Podràs formar part de la Comissió de valoració de la temporada.
  8. Invitació al sopar de final de temporada amb tots els amics del teatre.


Vols fer Versus amb nosaltres? Contacta amb nosaltres.  info@salaversusglories.cat

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR