Mediateca

ELI

Una obra de Roc Esquius
Estrenada a la Sala Versus Glòries / 2018  Idioma: Català
Direcció Antonio Calvo
amb Pep Antón Muñoz i Jaume Casals

La relació entre un pare i un fill que viuen sota el mateix sostre està greument malmesa per tots els buits que ocupen les paraules i emocions que no han sabut compartir durant els últims quinze anys. El dia del seu vint-i-cinquè aniversari, el fill rep un regal del pare que, indirectament, els obligarà a enfrontar-se a tot el que tenen dins, al que tenen fora, i al que ja no tenen. Aquest regal és una ELI, una màquina on hi pots crear les personalitats que vulguis per a que mai estiguis sol.

LA PEIXERA

Una obra de Toni Cabré
Estrenada a la Sala Versus Glòries / 2016 .  Idioma: Català
Direcció Oscar Molina
amb Miquel Sitjar, Joan Bentallé, Jaume Casals, Pep Papell i Oscar Molina

Tot per la feina. Cinc personatges disposats a fer qualsevol cosa per conservar el seu lloc de treballÒscar Molina dirigeix una revisió del text L’efecte 2000, de Toni Cabréguanyador del premi Ciutat d’Alcoi de teatre, que posa damunt la taula com, davant una realitat laboral plena de precarietat, n’hi ha qui se n’aprofiten oferint treballs-escobreria i d’altres es veuen obligats a acceptar-los.

A CADA REY SU MERECIDO

Una obra de Felix Herzog
Estrenada a la Sala Versus Glòries / 2017  Idioma: Castellà
Direcció Oscar Molina
amb Julio Alonso, Felix Herzog i David Solans

“A cada Rey su merecido” ens duu a una guerra perpètua, un conflicte que ara ha travessat els murs de la casa del vell Odell enfrontant als seus dos néts, Zarek i Agatón. Un text que, en essència, torna a qüestionar les guerres fratricides, de qualsevol cultura i temps, els llaços i llinatges familiars i que proposa tornar a les bases de qualsevol conflicte i deixar que l’espectador torni a plantejar-se el “sempre ha estat així, i així seguirà sent”.
Mancat d´una localització determinada tot ressona i a través del verb i la pulsació dels personatges sentirem l’absurd d’aquests ideals que porten a morts i assassinats incomprensibles.